Me rastin e Festës së Krishtlindjes
dhe Vitit të Ri 2017,
Drejtori dhe Bashkësia Saleziane e Prishtinës,
ju urojnë paqe, harmoni lumturi dhe dashuri
juve dhe familjes suaj.
Me respekt dhe falënderim


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Uncategorized

Publikuar më: 23/12/2016