Qendra Social-Edukative “Don Bosko”- Prishtinë, Gjimnazi i Përgjithshëm dhe Liceu Elektroteknik “Don Bosko”, me rastin festës së shkollës, organizon turnir në futboll të vogël dhe vojelboll për nxënësit e shkollave të mesme të komunës së Prishtinës nga datës 30.01.2017 deri 02.02.2017 në Qendrën Sportive “Don Bosko” në Prishtinë.

Të drejtë për pjesëmarrje kanë të gjitha ekipet përfaqësuese të shkollave të mesme.
Paraqitja e ekipeve bëhet përmes postës elektronike dhe në Qendrën “Don Bosko” në Prishtinë deri më datën 26.01.2016.

[email protected]

Pjesëmarrja e juaj na nderon.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Uncategorized

Publikuar më: 18/01/2017