Prindër të dashur,

ju njoftojmë se takimi me prindër të klasëve të 10-ta dhe 11-ta do të mbahet të hënën, më datë 24 qershor 2019, në orën 18:00.

Takimi ka për qëllim komunikimin e suksesit për vitin shkollor 2018/19.

Lusim prindërit që të marrin pjesë në këtë takim!

_________________________________
Me respekt
Drejtori i QSE “Don Bosko” – Prishtinë
Don Izidor Lukic


Category: Lajmet

Publikuar më: 20/06/2019