Prindër të dashur,

ju njoftojmë se takimet me prindër do të mbahen këtë javë.

Orari i takimeve është si më poshtë:

Të martën me 28 shkurt 2017 në ora 17:00, mbahet takimi për shkollën fillore dhe të mesme të ulët.

Të enjten me 02 mars 2017 në ora 17:00, mbahet takimi për klasat e X-ta.

Të premten me 03 mars 2017 në ora 17:00, mbahet takimi për klasat e XI-ta dhe XII-ta.

Luten prindërit që të marrin pjesë në këto takime në mënyrë që kontributi ynë i përbashkët tu ndihmojë fëmijëve tuaj dhe nxënësve tanë.

 


Kategoria Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët , Shkolla Fillore