Në kuadër të përshëndetjeve lamtumirëse me Institucionet e Republikës së Kosovës, Drejtori i QSE “Don Bosko” në Prishtinë, Don Izidor Lukic u prit nga Policia e Kosovës respektivisht stacioni Jugu.

Gjatë këtij takimi Drejtori falënderoi Policinë e Kosovës për mbështetjen e pa rezervë që kanë dhënë në ndihmë për komunitetit.

Në fund Komandantja i stacionit Jugu, Drejtorit i dhuroi mirënjohje në shenje falënderimi për bashkëpunim si dhe për kontributin e dhënë në arsim dhe edukim.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme

Publikuar më: 13/07/2019