Më 2 dhe 3 Qershor 2016 u mbajt SPELLING BEE CONTEST, një garë shumë interesante germëzimi në gjuhën angleze e cila po mbahet për herën e dytë radhazi për nxënësit e Shkollës së Mesme të Ulët, Gjimnazit të Përgjithshëm dhe Liceut Elektroteknik “Don Bosko” – Prishtinë nën udhëheqjen e profesoreshës së gjuhës Angleze Vlora Memaj Uka.  Edhe sivjet garues kishte nga klasat e 6-7 dhe 10-11, të cilët u treguan shumë të suksesshëm.


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Liceu Elektroteknik , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët

Publikuar më: 03/06/2016