Sot me datë 03.06.2015 në Qendrën “Don Bosko” – Prishtinë, filloi gara e germëzimit të fjalëve në gjuhën Angleze, ku pjesëmarrës ishin nxënës të Shkollës së Mesme të Ulët, Gjimnazit të Përgjithshëm dhe Liceut Elektroteknik “Don Bosko” – Prishtinë.
Kjo garë zhvillohet për herë të parë në Qendrën “Don Bosko” – Prishtinë.

Gara do të zhvillohet në 3 raunde, ku juria profesionale do të përzgjedhë 3 fitues.


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët

Publikuar më: 03/06/2015