Sot u mbajt takimi me klasat e 6-ta dhe 7-ta.
Sikurse në takimet e mëhershme me Gjimnazin dhe Liceun, kësaj radhe drejtori Don Izidor LLukiq, zv. Drejtori Don Tomë Mihaj dhe përgjegjësi i SH.F.M.U Don Pavlin Zefi i uruan mirëseardhje nxënësve, në veçanti nxënësve të rinjë. Në takim nxënësit dhe prindërit u informuan rreth sistemit shkollor dhe rregullores në  Shkollën “Don Bosko”.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët

Publikuar më: 03/09/2015