PËR KËTË FESTË TË SIVJETME, U BËNË PËRGATITJE TË PALODHSHME NGA ANA E STAFIT TË Q.S.E. “DON BOSKO” DHE NXËNËSVE TË SHKOLLËS “DON BOSKO” – PRISHTINË.


Category: Ngjarjet e Rëndësishme

Publikuar më: 24/02/2015