Gjatë kësaj jave u mbajt turniri në futboll të vogël. Turnir ky i cili u mbajt mes klasave të dhjeta dhe njëmbëdhjeta.
Këtë turnir e karakterizoi një garë e fortë por njëkohësisht ishte edhe një kulturë e lartë sportive  e treguar nga nxënësit tanë.
Pas shumë lojëve në finale u takuan klasa X/A vs XI/E ku fituese doli klasa XI/E me rezultat 0:1.
I urojmë fituesit të cilët do ta marrin shpërblimin ditën e falënderimit me datë 9 Qershor 2017.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 08/06/2017