Duke vazhduar aktivitetet e Javës se “DON BOSKOS”, sot u mbajt një turnir në volejboll për femra dhe futboll të vogël mes QSE “DON BOSKO” në Prishtinë dhe Kolegjit “DON BOSKO” në Gjilan.

Në këtë turnir garuan Shkolla e Mesme e Ulët SHMU

Ky turne u karakterizua nga një atmosferë e mrekullueshme të krijuar nga nxënësit e të dyja shkollave.

Në përfundim fituesit dolën si me poshtë:

Vendi i parë në volejboll për femra: Kolegji “DON BOSKO” në Gjilan.

Vendi i parë në futboll të vogël për klasat e VI-ta: QSE “DON BOSKO” në Prishtinë.

Vendi i parë në futboll të vogël për klasat e VII-ta: QSE “DON BOSKO” në Prishtinë.

Vendi i parë në futboll të vogël për klasat e VIII-ta: QSE “DON BOSKO” në Prishtinë.


Category: Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët

Publikuar më: 27/01/2017