Sot me datë 16 qershor 2015 u luajt ndeshja finale në volejboll, e cila përmbylli turnirin tre ditor të nxënëseve të  Liceut & Gjimnazit “Don Bosko”.

I gjithë turniri u karakterizua me lojë të bukur, fer dhe atraktive, ku në fund pas sukseseve të njëpasnjëshme, klasa 10-A, u shpall kampione për vitin 2014-2015, pasi në ndeshjen finale mposhti klasën 10-B.

 


Category: Galeria , Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 17/06/2015