Në vargun e aktiviteteve që po zhvillohen në kuadër të Javës së Don Boskos, sot filloi turniri në basketboll për meshkuj.

Pjesëmarrëse në këtë turnir janë disa nga shkollat e mesme të larta të Prishtinës.

Sot u zhvillua një lojë:

SHML “Don Bosko” – Prishtinë 62 vs 19 SHML “Abdyl Frashëri

Te hënën zhvillohen edhe 2 lojë tjera për të vazhduar me gjysëmfinale dhe finale.

 


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 26/01/2018