Gjatë ditës së shtunë, nxënësit e klasave të VII dhe VIII, patën një vizitë kulturore në qytetin antik të Prizrenit.

Këtë vizitë të fundvitit ata e shfrytëzuan për t’i vizituar vendet antike që i ka qyteti i Prizrenit siç janë Kalaja e Prizrenit, shtëpia ku u mbajt lidhja Shqiptare e Prizrenit etj.

Pas këtyre vizitave nxënësit patën edhe momente relaksimi në qytet.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Shkolla e Mesme e Ulët

Publikuar më: 25/06/2018