Sot me datë 07 Shtator 2015, filloi viti i ri shkollor në Shkollën “Don Bosko” – Prishtinë.
Këtë vit tek nxënësit  vërehet një entuziazëm dhe energji pozitive, që urojmë të i ndjekë gjatë gjithë vitit dhe të i ndihmojë të arrijnë suksese në tejkalimin e sfidave. Gjithashtu i gjithë stafi jonë është i angazhuar dhe në dispozicion për nxënësit duke ofruar mbështetje, bashkëpunim dhe mbikqyrje të vazhdueshme për ta.

Ec, shko përpara me Don Boskon!


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët , Shkolla Fillore

Publikuar më: 07/09/2015