no comments

ESE KUSHTUAR PROFESORESHËS ME RASTIN E DITËS SË MËSUESIT

7 MARSI – DITA E MËSUESIT         Profesoreshë Arbenita Musliu, ëmbëlsia jote më bëri ta dua edhe më shumë lëndën e gjuhës shqipe. Tek puna dhe përkushtimi  juaj unë gjeta veten sepse ed