TRAJNIMET PROFESIONALE

A dëshironi të përmirësoni biznesin tuaj dhe ta bëni atë një vend ku njerëzit janë krenar për të punuar dhe në fund të fundit ta bëjnë atë një biznes fitimprurës? Trajnimi shpesh perceptohet s

Lajmet

11245233_10205980545686049_2120337236_n
20.05.2015 - 1:17 PM TRAJNIMET PROFESIONALE
Exam Selection
15.05.2015 - 12:51 PM MATURA SHTETËRORE 2015
QENDRA DON BOSKO
15.05.2015 - 7:41 AM REGJISTRIMET
IMG_6658
14.05.2015 - 10:21 AM NDESHJE MIQSORE NË FUTBOLL
E rregulluar (1 of 1)
IMG_6400

Ngjarjet

20 June
19 June
25 May
22 May
FESTA E ABETARES at DON BOSKO