Postime ngagegaj

Nuk ka komente

Wednesday,
13 Nov 2019
1:48 PM
SHKËMBIM PËRVOJASH ME PROFESORË NGA MILANO -ITALI
Risitë dhe sfidat janë gjithmonë të mirëpritura në qendrën social- edukative “Don Bosko”, si për qendrën tonë, ashtu edhe për qendrën social- edukative “Don Bosko” nga Gj

Nuk ka komente

Tuesday,
12 Nov 2019
3:03 PM
TAKIMI ME PRINDËRIT E NXËNËSVE TË KLASËVE TË XI-TA DHE XII-TA
Më datë 11/11/2019, ditë e hënë, u mbajt takimi me prindërit e nxënësve të klasëve XI dhe XII, të Qendrës Social- Edukative “Don Bosko”, në Prishtinë. Të pranishëm në ta

Nuk ka komente

Thursday,
07 Nov 2019
4:15 PM
TAKIMI ME PRINDËRIT E NXËNËSVE TË SHKOLLËS SË MESME TË ULËT
Sipas lajmërimeve të shpallura ditë më parë në rrjetet sociale zyrtare të shkollës, me datë 06/11/2019, ditë e merkurë, u mbajt takimi me prindërit e shkollës fillore të mesme

Nuk ka komente

Wednesday,
06 Nov 2019
1:42 PM
TAKIMI ME PRINDËRIT E NXËNËSVE TË CIKLIT TË ULËT
Në vazhdën e takimeve  me prindër për periudhën e parë të vitit shkollor 2019-2020, me datë 05/11/2019, ditë e martë, u mbajt takimi me prindërit e e nxënësve të ciklit të ul

Nuk ka komente

Friday,
01 Nov 2019
4:49 PM
NJOFTIM PËR TAKIM ME PRINDËR
Prindër të dashur, ju njoftojmë se takimet me prindër të nxënësve të ciklit fillor, shkollës së mesme të ulët si dhe shkollës së mesme të lartë do të mbahen si më poshtë:

Nuk ka komente

Friday,
01 Nov 2019
3:30 PM
TAKIMI ME PRINDËRIT E KLASËVE TË DHJETA
Sipas lajmërimit të publikuar më herët në faqen zyrtare të Qendrës Social- Edukative “Don Bosko” ku kemi informuar për takimet me prindër, ashtu edhe janë realizuar ato takime.

Nuk ka komente

Thursday,
31 Oct 2019
4:26 PM
TAKIMI ME PRINDËRIT E KLASAVE TË PARA
Me datë 30/10/2019, ditë e merkurë, ashtu siç edhe kemi lajmëruar paraprakisht, u mbajt takimi i parë me prindërit e nxënësve të klasave të para, me qëllim informimi për mbarëv

Nuk ka komente

Wednesday,
30 Oct 2019
7:19 PM
KONKURS PËR MËSIMDHËNËS
      Qendra Social-Edukative «Don Bosko» – Prishtinë Shkolla e Mesme e Lartë SHPALL  KONKURS   Për një mësimdhënës/e të Lëndëve Profesionale, në  drejti

Nuk ka komente

Tuesday,
29 Oct 2019
10:19 AM
KONKURS PËR MËSIMDHËNËS TË CIKLIT KLASOR
            Qendra Social-Edukative «Don Bosko» – Prishtinë Shkolla Fillore SHPALL  KONKURS   Për një mësimdhënës të:          *  Ciklit

Nuk ka komente

Tuesday,
29 Oct 2019
10:05 AM
 SEMINARI DYDITOR PËR FORMIMIN E PROFESORËVE
Nën organizimin e QSE “Don Bosko” në Tiranë, me datat 26 dhe 27 tetor 2019, u mbajt seminari salezian i titulluar “Mësues në klasë, vëllezër në oborr”, që kishte për qëll

Nuk ka komente

Thursday,
24 Oct 2019
9:28 PM
KLASA 12-D FITUES TË TURNIRIT NË FUTBOLL TË VOGËL
Në mesin e shumë brohoritjeve të nxënësve tifozë të QSE “Don Bosko”, sot, u zhvillua finalja në futboll të vogël në mes të klasës 12-D dhe 11-D. Ishte kjo një lojë e cila

Nuk ka komente

Tuesday,
22 Oct 2019
3:27 PM
NJOFTIM PËR TAKIM ME PRINDËR TË KLASAVE TË 1-RA DHE 10-TA
Prindër të dashur, ju njoftojmë se takimet me prindër të klasave të 1-ra dhe të 10-ta do të mbahen si më poshtë: Të mërkurën, më datë 30 tetor 2019, në orën 17:00, mbahet ta

Nuk ka komente

Tuesday,
22 Oct 2019
9:21 AM
NJOFTIM PËR PRINDËR
Të dashur prindër, Ju informojmë se stafi i QSE “Don Bosko” në Prishtinë, të premtën, datë 25/10/2019, do të udhëtojë drejt Tiranës për seminarin dyditor, në të cilin do t

Nuk ka komente

Sunday,
20 Oct 2019
2:05 PM
QENDRËN TONË E VIZITUAN 32 DREJTOR TË QENDRAVE “DON BOSKO” TË ZONËS SË MESDHEUT
Gjatë ditës së enjtë dhe të premtë, Shkollën tonë e vizitoi një delegacion i përberë prej 32 Drejtorësh të shkollave “Don Bosko” të Inspektorisë së Mesdheut, i udhëhequr

Nuk ka komente

Tuesday,
15 Oct 2019
12:49 PM
FILLOI OLIMPIADA E TURNIRËVE
Gjatë kësaj jave dhe asaj qe po e lemë pas, në Shkollën tonë po zhvillohet olimpiada e turnirëve. Kjo olimpiadë, përfshinë disa degë siç janë: futboll, basketboll, hanndboll, vo

Nuk ka komente

Wednesday,
09 Oct 2019
7:53 PM
PUSHO NË PAQE NXËNËSI YNË, ARDIT REXHA!
Me dhimbje në zemër e me lot në sy, sot, morëm lajmin për ndarjen e parakohshme nga jeta të ish nxënësit tonë, Ardit Rexha! Arditi gjatë 3 viteve që kaloi në Shkollën tonë, do

Nuk ka komente

Monday,
07 Oct 2019
9:31 AM
SHËTITJE KULTURORE NË TIRANË
Në kuadër të shkollës QSE “Don Bosko” në “Prishtinë, për nxënësit e klasëve të dymbëdhjeta, respektivisht për maturantët e shkollës, me datë 05/10/2019, ditë e shtunë

Nuk ka komente

Thursday,
03 Oct 2019
1:39 PM
NJOFTIM – APLIKIM PËR REGJISTRIM, VITI SHKOLLOR 2020-2021
Njoftojmë të gjithë të interesuarit se më 7 tetor 2019 hapët aplikimi për regjistrimin e nxënësve të klasave të 10-ta, për vitin shkollor 2020-2021. Aplikimi bëhet në këto dre

Nuk ka komente

Monday,
09 Sep 2019
9:13 AM
KONKURS PËR MËSIMDHËNËS
            Qendra Social-Edukative «Don Bosko» – Prishtinë Shkolla e Mesme e Lartë & Shkolla e Mesme e Ulët SHPALL  KONKURS   Për mësimdhën

Nuk ka komente

Tuesday,
03 Sep 2019
2:58 PM
DITA E PARË E SHKOLLËS NË QSE “DON BOSKO” – PRISHTINË
Sikur çdo shtator që simbolizon fillimin e vitit shkollor nëpër institucionet arsimore edhe Ne filluam me kënaqësi punën me nxënësit tanë. Me animacione dhe muzikë mirëpritëm dj

Nuk ka komente

Wednesday,
28 Aug 2019
4:31 PM
TAKIMI INFORMUES ME NXËNËSIT E SHKOLLËS SË MESME TË ULËT
Në valën e zhvillimit të takimeve që po mbahen në Qendrën “Don Bosko”, me qëllim të një fillimviti të mbarë, sot, 28 gusht 2019, u mbajt takimi informues për nxënësit e SHF

Nuk ka komente

Wednesday,
28 Aug 2019
4:25 PM
TAKIM INFORMUES ME NXËNËSIT DHE PRINDËRIT E KLASËVE XI DHE XII
Duke pasur parasysh se fillimi i vitit të ri shkollor kërkon më shumë punë dhe përkushtim, Qendra “Don Bosko” vazhdon me mbajtjen e takimeve me nxënës dhe prindër, ashtu siç ed

Nuk ka komente

Tuesday,
27 Aug 2019
2:30 PM
TAKIM INFORMUES PËR KLASËT E SHKOLLËS FILLORE
Takimi informues për klasët e ciklit të ulët (kl. II, III, IV dhe V) u mbajt sot, me datë 27 gusht 2019. Për dallim nga herët e kaluara, meqenëse ky takim është tradicional, kësaj

Nuk ka komente

Tuesday,
27 Aug 2019
2:21 PM
TAKIMI MIRËSEARDHËS I KLASËVE TË PARA
Sot, me datë 27 gusht 2019, ditë e martë, u mbajt takimi mirëseardhës për klasët e para, sipas lajmërimit që është bërë paraprakisht. Ky takim u zhvillua me prindërit dhe nxën

Nuk ka komente

Monday,
26 Aug 2019
2:15 PM
TAKIM  MIRËSEARDHËS PËR KLASËT E X-ta
Sot, me datë 26.08.2019, u mbajt takimi mirëseardhës për klasët e X-ta, ashtu siç edhe ishte planifikuar. Takimin e hapi Drejtori i Qendrës Social-edukative “Don Bosko”, Don Domin

Nuk ka komente

Wednesday,
21 Aug 2019
1:51 PM
DATAT E TAKIMEVE ME PRINDËR DHE NXËNËS
Të nderuar prindër, më poshtë i gjeni datat e takimeve të Drejtorit të QSE ”Don Bosko” në Prishtinë me prindër dhe nxënës: – Me 26 gusht 2019, ditë e hënë, në orën

Nuk ka komente

Wednesday,
21 Aug 2019
1:50 PM
KONKURS PËR MËSIMDHËNËS
            Qendra Social-Edukative «Don Bosko» – Prishtinë Shkolla e Mesme e Lartë & Shkolla Fillore SHPALL  KONKURS   Për mësimdhënës të:

Nuk ka komente

Wednesday,
21 Aug 2019
1:48 PM
NGA SOT DON DOMINIK-SKENDER QERIMI EMËROHET DREJTOR I QSE “DON BOSKO” NË PRISHTINË
Të dashur nxënës, mësimdhënës, miq të Qendrës, kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se nga sot, më 21. 08. 2019, në pozitën e Drejtorit të QSE “Don Bosko”, në Prishtinë, do

Nuk ka komente

Sunday,
11 Aug 2019
8:05 AM
GËZUAR FESTËN E KURBAN BAJRAMIT
QSE “Don Bosko” në Prishtinë, të gjithë stafit, nxënësve, ish nxënësve, prindërve dhe miqve të “Don Boskos” përzemërsisht jua uron festën e Kurban Bajramit. Në emër t

Nuk ka komente

Monday,
29 Jul 2019
11:17 AM
PËRFUNDOJNË LOJËRAT VERORE 2019
Nga data 01/07/2019 deri me datë 26/07/2019, nën organizimin Oratorit i cili vepron në kuadër të QSE “ Don Bosko”, u zhvilluan lojërat verore. Lojërat në fjalë janë të përvit
Duke shfaqur 30428