Sot me datë 07.10.2015 Qendrën “Don Bosko” në Prishtinë e vizitoi Komandanti i KFOR-it Major General Guglielmo Luigi MIGLIETTA.
Me këtë rast  Komandanti u takua me nxënësit dhe stafin e Q.S.E. “Don Bosko” ku ju drejtua me një fjalë rasti.

 


Category: Galeria , Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët , Shkolla Fillore , Trajnimet Profesionale

Publikuar më: 07/10/2015