no comments

MBROJTJA E AMBIENTIT

Me datë 17 nëntor 2016, në ambientet e shkollës sonë u mbajt debat mbi rëndësinë dhe mënyrat e mbrojtjes së ambientit. Debatin e organizuan profesorët e lëndëve përkatëse në praninë e nxënësv
no comments

SHËTITJE ME NXËNËS TË SHFMU

Shëtitje me nxënësit e klasave te VI, VII dhe VII të shkollës “Don Bosko”, në Batllavë. Të shtunën më datë 29 Tetor 2016, u organizua një shëtitje me nxënësit e Shkollës së Mesme të Ulët
no comments

TAKIMI ME PRINDËR

Takimi me prindërit e klasave I-VIII e X-XII Me datë 25-27.10.2016, u mbajtën takimet me prindër të të gjitha klasave të SHFMU, dhe SHML Më poshtë mund ta lexoni fjalimit e drejtorit të QSE “Don
no comments

SEMINARI DYDITOR I MËSIMDHËNËSVE

Seminari i mësimdhënësve të shkollave SDB dhe FMA në Shqipëri dhe Kosovë Për të dytin vit radhazi, më 21 dhe 22 tetor, u mbajt Seminari për mësimdhënësit e shkollave saleziane në Shqipëri dhe Ko
no comments

TURNIRI NË FUTBOLL TË VOGËL

Gjatë këtyre tri javëve në shkollën tonë, u mbajt turniri në futboll të vogël mes nxënësve të klasave te X, XI, XII. Mbarëvajtja e këtij turniri ishte në nivel maksimal qoftë për nga ana e loj
no comments

TRAJNIM DYDITOR I STAFIT

Trajnim dyditor i stafit të QSE “Don Dosko”, Prishtinë Të premten dhe të shtunën, qendrat e “Don Bosko-s” në Prishtinë, Gjilan, Tiranë dhe Shkodër do të mbajnë një trajnim dyditor me temën:
no comments

SHËTITJE KULTURORE E STAFIT

Shëtitje kulturore e stafit të Q.S.E “Don Bosko” në Strugë, Pogradec, Korçë, Shën Naum, Ohër Tërë fisi, tërë jeta, ra … u dergj … e zuri gjumi. Zotëroi në të katër anët errësir
no comments

MIRË SE VINI NXËNËS TË DASHUR

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2016/17, sot në Qendrën tonë u realizua takimi me prindër dhe nxënës për Liceun Elektroteknik dhe Gjimnazin e Përgjithshëm. Duke filluar nga ora 09:00 u r
no comments

NJOFTIM PËR FILLIMIN E VITIT SHKOLLOR

Njoftim për fillimin e Vitit të Ri Shkollor 2016/2017 SHKOLLA E MESME E ULËT Takimi me Prindër dhe Nxënës 01.09.2016      ora 09:00 Takimi për Klasat 1 dhe 6,      ora 11:00 Takimi për Klasat 2-3
no comments

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë maturantët e shkollës “Don Bosko” se provimi i maturës mbahet më 27 Gusht 2016 (e shtunë), në shkollën fillore “Naim Frashëri” – Prishtinë (afër Ambasadës Zvicer