no comments

KONKURS

            Qendra Social-Edukative «Don Bosko» Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët SHPALL KONKURS Për plotësimin e vendit të lirë kërkojmë mësimdhënës/e klasore me orar
no comments

LOJËRAT VERORE 2016

LOJËRAT VERORE 2016 organizohen nga Oratori “Don Bosko” – Prishtinë. Pjesëmarrës në “Lojëra Verore” mund të jenë fëmijët prej moshës 6 deri 15 vjeç. Aktivitetet që p
no comments

VIZITA NË AEROPORTIN E PRISHTINËS

Më 14 qershor 2016 nxënësit e klasës së dytë të Shkollës Fillore “Don Bosko” – Prishtinë vizituan Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës. Në këtë vizitë nxënësit patën mund
no comments

TRAJNIMET PROFESIONALE

TRAJNIMI PËR INSTALUES TË UJËSJELLËSIT DHE NGROHJES QËNDRORE MBAHET NË QENDRËN “DON BOSKO” – PRISHTINË
no comments

TRAJNIMET PROFESIONALE

TRAJNIMI PËR INSTALIME ELEKTRIKE CIVILE DHE INDUSTRIALE MBAHET NË QENDRËN “DON BOSKO” – PRISHTINË
no comments

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se Qendra “Don Bosko”- Fillon grupet e reja të trajnimeve duke filluar nga 18.05.2016 Trajnimet e Akredituara nga AKK: -Instalime Elektrike, -Saldim, -Ujësiellës,
no comments

FESTA E FALENDERIMIT

Sot më 10 qershor 2016 u mbajt Festa e Falenderimit, festa e fundit për këtë vit shkollor në Qendrën “Don Bosko” – Prishtinë. Enkas për këtë festë plot hare dhe emocione, stafi dhe
no comments

SHËTITJE NË BROD

Të shtunën, më 4 qershor 2016, ne nxënësit e klasëve të 10-ta së bashku me profesorët dhe drejtorin tonë ishim në ekskursion një ditor, ku për destinacion kishim Brodin dhe qytetin e bukur të Pr
no comments

VIZITË NJËDITORE

Më datë 25.05.2016, klasa e gjashtë dhe e shtatë e SHFMU “Don Bosko” vizituan tre pasuri të mëdha të vendit tonë. Së pari vizituan Ulpianën, një qytet të lashtë Ilir. E njohur si Justiniana Se
no comments

SPELLING BEE CONTEST 2016

Më 2 dhe 3 Qershor 2016 u mbajt SPELLING BEE CONTEST, një garë shumë interesante germëzimi në gjuhën angleze e cila po mbahet për herën e dytë radhazi për nxënësit e Shkollës së Mesme të Ulët,