Nuk ka komente

SEMINARI DYDITOR I MËSIMDHËNËSVE

Seminari i mësimdhënësve të shkollave SDB dhe FMA në Shqipëri dhe Kosovë Për të dytin vit radhazi, më 21 dhe 22 tetor, u mbajt Seminari për mësimdhënësit e shkollave saleziane në Shqipëri dhe Ko
Nuk ka komente

MIRË SE VINI NXËNËS TË DASHUR

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2016/17, sot në Qendrën Social-Edukative “Don Bosko” u realizua takimi i parë me prindër dhe nxënës për Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët, ku u
Nuk ka komente

KONKURS

            Qendra Social-Edukative «Don Bosko» Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët SHPALL KONKURS Për plotësimin e vendit të lirë kërkojmë mësimdhënës/e klasore me orar
Nuk ka komente

VIZITË NJËDITORE

Më datë 25.05.2016, klasa e gjashtë dhe e shtatë e SHFMU “Don Bosko” vizituan tre pasuri të mëdha të vendit tonë. Së pari vizituan Ulpianën, një qytet të lashtë Ilir. E njohur si Justiniana Se
Nuk ka komente

SPELLING BEE CONTEST 2016

Më 2 dhe 3 Qershor 2016 u mbajt SPELLING BEE CONTEST, një garë shumë interesante germëzimi në gjuhën angleze e cila po mbahet për herën e dytë radhazi për nxënësit e Shkollës së Mesme të Ulët,
Nuk ka komente

PIZZA DAY

Sot më 04 Maj 2016, për nxënësit e klasës së 6-të u organizua një aktivitet i cili ju pëlqeu shumë. Ishte përgatitja dhe pjekja e Pizzave aktiviteti i pasdites për klasën e 6-të ku nxënësit mës
Nuk ka komente

GARA E PIKTURËS

Sot më 05 Shkurt 2016 u mbajt gara për pikturë në Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët “Don Bosko” – Prishtinë, ku morrën pjesë nxënës nga të gjitha klasët.  Për klasët e pa
Nuk ka komente

FESTA E SHKOLLËS

Sot më 29 Janar 2016 u mbajt programi i Festës së Shkollës “Don Bosko” – Prishtinë , program ky i organizuar nga nxënësit dhe stafi i Qendrës. Të pranishëm ishin nxënësit, prindër
Nuk ka komente

FESTA E FLAMURIT

Me datë 30.11.2015 u mbajt Festa e Flamurit  në SH.F.M.U “Don Bosko” – Prishtinë, ku nxënësit e klasëve të para dhe të dyta, gjashta dhe të shtata shfaqën një program artistiko-ku
Nuk ka komente

27 NËNTOR 2015, DITË PUSHIMI

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), njofton se dita e premte (27 nëntor 2015) do të jetë ditë pushimi për nderë të festës së 28 Nëntorit, ndërsa dita e hënë (30 nëntor 2015)