no comments

7 MARSI, FESTA E MËSUESIT

Me rastin e festës së Mësuesit, nxënësit e shkollës fillore kishin përgatitur një program të larmishëm më këngë, valle e recitale te ndryshme kushtuar 7 Marsit. Në këtë program, ata kishin përg
no comments

NJOFTIM PËR VAZHDIMIN E NDËRPRERJES SË PROCESIT MËSIMOR

Të dashur prindër dhe nxënës, ju njoftojmë se Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, ka marrë vendim për vazhdimin e ndërprerjes së mësimit për të gjitha institucionet parauniversitare ed
no comments

NJOFTIM PËR PRINDËR DHE NXËNËS

Të nderuar prindër dhe nxënës, Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë për shkak të motit të ftohtë, ka marrë vendim që të mërkurën të mos zhvillohet procesi mësimor në të gjitha shkoll
no comments

QSE “DON BOSKO” FESTON 10 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS

Me një program të bukur kulturo-artistik, nxënësit e shkollës fillore festuan 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës. Ishte ky një program i përgatitur me finesë nga nxënësit dhe mësueset e shkollë
no comments

FESTA E DITËS SË SHKOLLËS

Aktivitet e shumta të cilat u organizuan nga Qendra “Don Bosko” në Prishtinë, kulmuan më Festën e Ditës së Shkollës. Ishte kjo festë e organizuar me finesë nga nxënësit dhe stafi i QSE “Don Bo
no comments

TRYEZA E RRUMBULLAKËT

Aktivitetet në kuadër të Javës së Don Boskos sot vazhduan me tryezën e rrumbullakët, aktivitet ky i cili tanimë është bërë  tradicional në  shkollën tonë . Duke pasur parasysh që viti 2018 ës
no comments

TURNIRI NË VOLEJBOLL PËR FEMRA – FINALJA

Aktiviteteve sportive te zhvilluara në kuadër të Javës së Don Boskos, sot ju erdhi fundi. Këto aktivitete përfunduan me finalen e turnirit në volejboll për femra. Pas shumë lojëravë të bukura të c
no comments

TAKIM ME ISH NXËNËSIT

Të shtunën me datë 3 shkurt 2018, Qendra “Don Bosko” në Prishtinë mirëpriti ish nxënësit e saj. Ish nxënësve, mirëseardhje ju uruan, drejtori i Qendrës Don izidor Lukic, zëvëndës drejtori Don
no comments

TURNIRI NË VOLEJBOLL PËR FEMRA – ÇEREKFINALJA

Edhe sot kanë vazhduar aktivitetet e Javës së Don Boskos, sot u luajtën lojët çerekfinale në turnirin e volejbollit për femra. Në këto lojë u takuan: SHML “28 Nëntori” vs SHML “Gjin Gazulli”
no comments

GARA LETRARE PËR ESE

Aktivitetet në kuadër të Javës së Don Boskos sot vazhduan me garën letrare për ese. Tashmë kjo garë është bërë tradicionale në të cilën marrin pjesë shumë nxënës nga të gjitha shkollat e me