no comments

TURNIRI NË BASKETBOLL – FINALJA

Pas shumë lojërave të bukura të cilat u luajtën në këto ditë në kuadër të Javës së Don Boskos, sot përfundoi turniri në basketboll për meshkuj. Në finale u takuan: SHML “Don Bosko”-Prishtin
no comments

TURNIRI NË BASKETBOLL – GJYSËMFINALJA

Duke vazhduar me aktivitetet e Javës së Don Boskos, sot u luajtën lojët gjysëmfinale në turnirin e bastebollit për meshkuj. Në këto lojë u takuan: SHML “Don Bosko” – Prishtinë 47 vs 17 SHML “
no comments

TURNIRI NË FUTBOLL, BASKETBOLL DHE VOLEJBOLL PËR SHFMU

Duke vazhduar aktivitetet e Javës së Don Boskos, sot u mbajt turniri në futboll, basketboll dhe volejboll për femra. Pjesëmarrëse në këtë turnir ishin SHFMU “Don Bosko” në Prishtinë dhe SHFMU “
no comments

TURNIRI NË BASKETBOLL PËR MESHKUJ

Në vargun e aktiviteteve që po zhvillohen në kuadër të Javës së Don Boskos, sot filloi turniri në basketboll për meshkuj. Pjesëmarrëse në këtë turnir janë disa nga shkollat e mesme të larta të
no comments

TURNIRI NË FUTBOLL TË VOGËL – FINALJA

Sot u zhvillua finalja e turnirit i cili po organizohet për nderë të Javës së Don Boskos. Në finale u takuan SHML “Mehmet Akif” & SHML “28 Nëntori”. Loja u ishte shumë fer dhe korrekte, ku t
no comments

TURNIRI NË FUTBOLL TË VOGËL – GJYSËMFINALJA

Në vazhdën e aktiviteteve të Javës së Don Boskos, dje u zhvilluan dy ndeshjet gjysëmfinalë në futboll të vogël. Në këto ndeshje u takuan: SHML “Don Bosko” në Prishtinë 1 vs 3 SHML “28 Nënto
no comments

TURNIRI NË FUTBOLL TË VOGËL

Sot filluan aktivitetet të cilat shënojnë javën e Don Boskos. Aktiviteti i parë i cili u zhvillua sot, ishte turniri në futboll të vogël ku pjesëmarrëse janë tetë shkolla të Mesme të Larta të Pri
no comments

FESTA E DITËS SË SHKOLLËS

Pas gjithë aktiviteteve të larmishme, me datë 9 shkurt 2018 ora 11:00h, festohet Dita e Shkollës. Në këtë ngjarje do të ketë program të larmishëm kultoro-artistik. Ftoheni të gjithë të merrni pjes
no comments

TAKIM ME ISH NXËNËSIT

Takimi i përvitshmëm me ish nxënësit mbahet në ambientet e QSE “Don Bosko” ku do të ndajmë momente të bukura së bashku. Data e takimit është 3 shkurt 2018. Ftohen të marrin pjesë të gjithë is
no comments

TRYEZË E RRUMBULLAKËT

Me rastin festës së shkollës, Qendra Social-Edukative “Don Bosko”- Prishtinë, me datë 7 shkurt 2018 ora 12:00h, organizon tryezë të rrumbullakët. Në këtë tryezë do të trajtohet një temë që n