no comments

FITORE E THELLË E KB “DON BOSKO”

Sot KB “Don Bosko” luajti ndeshjen e parë si vendas në kuadër të ligës së dytë te IP Superligës së Kosovës. Kjo ndeshje u karakterizua si një lojë shumë e vështirë por edhe atraktive nga të
no comments

FORMOHET KLUBI I BASKETBOLLIT KB “DON BOSKO” – PRISHTINË

Duke respektuar misionin e QSE “Don Bosko” në punën me të rinjtë, QSE “Don Bosko” në Prishtinë ka formuar klubin e basketbollit KB “Don Bosko”. Klubi KB “Don Bosko” do të
no comments

ZGJEDHET KRYESIA E RE E NXËNËSVE TË QSE “DON BOSKO” – PRISHTINË

Dje në shkollën tonë u mbajtën zgjedhjet për kryesinë e re të nxënësve të QSE “Don Bosko”, e cila do ta përfaqësojë Qendrën tonë për dy vitet e ardhshme. Pas një votimi të fshehte dhe një
no comments

SHKODRA MIKPRITËSE E SEMINARISTËVE TË QENDRAVE “DON BOSKO”

Më datat 20 dhe 21 tetor të këtij viti, në organizim të  Qendrës Saleziane të Shkodrës, u mbajt një seminar me titullin  “Kushtet e mësimnxënies”, Në këtë seminar, pos pjesëmarrjes së mës
no comments

VIZITË E INSPEKTORIT DON ANGELO SANTORSOLA

Sot në Qendrën tonë, për vizitë njëditore, po qëndron Inspektori për Provincën e Jugut të Italisë, për Shqipërinë, Kosovën dhe Zyrihun, i shoqëruar nga Don Mimmo Madonna, Delegat Inspektorial p
no comments

NJOFTIM PËR PRINDËR

Të dashur prindër, Me qëllim të ngritjes profesionale, të premten me datë 20 tetor 2017, i tërë stafi i QSE “Don Bosko” në Prishtinë do të udhëtojë për trajnim dyditor në Shkodër. Për kët
no comments

VIZITË E AMBASADORES KROATE NË QSE “DON BOSKO” – PRISHTINË

Sot për vizitë në qendrën tonë ishte ambasadorja e Kroacisë në Kosovë Marija Kapitanović.  Ishte kjo vizita e parë zyrtare e ambasadores në qëndron tonë. Qëllimi i vizitës ishte njohja me aktivi
no comments

TAKIMI ME KLASAT E I-ra

Dje shkolla jonë mirëpriti fatosat tanë, nxënësit më të rinj dhe me te dashur të shkollës, nxënësit e klasës së parë. Ishte një takim shumë I ngrohtë në të cilin fatosat tanë u njoftuan më
no comments

TAKIMI ME NXËNËSIT E KLASAVE TË X-TA

Sot ju uruam mirëseardhje nxënësve më të rinj të shkollës sonë, nxënësve të klasës së dhjetë. Ishte një takim i ngrohtë dhe shumë familjar me ta dhe prindërit e tyre. Ne fjalën e tij, drejtor
no comments

NJOFTIM PËR TESTIN E MATURËS

Të dashur maturantë, Ju njoftojmë se pjesa e parë e testit të maturës shtetërore Afati i Gushtit do të mbahet më datë 25 gusht 2017. Vendi ku do të mbahet testi për maturantët e “Don Boskos&#