no comments

NJOFTIM PËR KONKURSIN E ESESË

Të nderuar aplikantë, Ju njoftojmë që aplikimi për Konkursin e Esesë ka përfunduar sot me një numër rekord të aplikacioneve. Dita e mbajtjes së garës është 15 mars 2019 në orën 13:00. Lusim të
no comments

PREZANTIM I GARËS ICT AWARDS

Sot, në ambientet e Shkollës sonë, patëm kënaqësinë të mirëpresim përfaqësuesit e ICT Awards të cilët prezantuan garën më të madhe të ICT-së në trevat Shqiptare. Fillimisht at ai mirëpriti D
no comments

KAMPIONI I KOSOVËS NË LIGËN SHKOLLORE NË BASKETBOLL, MBAN EMRIN “DON BOSKO”

Sot, nën organizimin e Federatës së Basketbollit të Kosovës, u mbajtën garat e Ligës Shkollore në Basketboll. Këto gara, fillimisht janë organizuar në nivel Komunë për të vazhduar pastaj në nivel
no comments

LIGJËRATË ME TEMËN “DREJTËSIA TRANZICIONALE”

Sot në Shkollën tonë, u mbajt një ligjërate me temën: “Drejtësia Tranzicionale”. Kjo ligjërate kishte në fokus ngjarjet e luftës së fundit në Kosovë, të drejtat e viktimave dhe familjeve të v
no comments

FUSHATË VETËDIJESIMI MBI NARKOTIKËT NGA POLICIA E KOSOVËS

Gjatë ditës së djeshme dhe të sotme, Policia e Kosovës, respektivisht departamenti i antidrogës, mbajtën një fushatë vetëdijesuese kundër përdorimit të substancave narkotike. Është kjo fushatë e
no comments

TURNIRI NË FUTBOLL I SHKOLLËS FILLORE DHE TË MESME TË ULËT

Në vazhdën e aktiviteteve sportive, këto ditë në shkollën tonë u mbajt turniri në futboll për Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët. Gara u zhvillua mes klasave të V dhe të VI ku fituese doli kla
no comments

KONKURS PËR ESE

Qendra Social-Edukative «Don Dosko», në Prishtinë, me rastin e festave të 7-8 marsit, shpall konkurs letrar për esenë më të mirë, për nxënësit e shkollave të mesme të komunës së Prishtinës. K
no comments

QSE “DON BOSKO”, FITUES I TURNEUT TË SHKOLLAVE TË MESME TË PRISHTINËS

Nën organizimin e Drejtoratit për Kulturë, Rini dhe Sport të Komunës së Prishtinës, gjate javës së kaluar kësaj jave u mbajtën garat e turneut në basketboll për Shkollat e Mesme të Larta dhe ato t
no comments

QSE “DON BOSKO” FESTON 11 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS

Sot, në vigjilje të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, nxënësit e klasave të 3-ta së bashku me mësueset e tyre Teuta Camaj dhe Arbnora Prenkaj, kishin përgatitur një program kulturo-artistik. F
no comments

LOJË MIQËSORE PËR NDËR TË 11 VJETORIT TË PAVARËSISË SË KOSOVËS

Në prag të shënimit të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shkolla jonë zhvilloi një ndeshje miqësore në basketboll me Shkollën Amerikane “Akademia Kosovare për Lidership. Kjo ndeshje përve