no comments

FINALJA E TURNIRIT TË BASKETBOLLIT

Sot më datë 11.11.2015 nga ora 10:30 (pushimi i gjatë) u mbajt finalja e turnirit të basketbollit të Gjimnazit dhe Liceut “Don Bosko” – Prishtinë. Ndeshja finale u karakterizua me lojë
no comments

NJOFTIM

Të nderuar prindër, me anë të kësaj letre dëshiroj t’ju përshëndes dhe informoj se të premten me 6 nëntor 2015 nxënësit do të lirohen nga shkolla në orën 12:10. Arsyeja e ndryshimit të pr
no comments

SEMINAR DY DITOR PËR PROFESORËT

Me datë 06-07 Nëntor 2015 do të mbahet seminari për profesorët e shkollave saleziane në Shqipëri dhe Kosovë. Seminari ka për synim të arrijë këto objektiva: – Të bashkëndajë me profesorë
no comments

URIME SHQIPËRI

Me rastin e fitores  së Shqipërisë ndaj Armenisë me datë 11.10.2015 dhe kualifikimit të Kombëtares së Shqipërisë në Kampionatin Evropian të Futbollit që do të mbahet në Francë në vitin 2016, s
no comments

VIZITA E KOMANDANTIT TË KFOR-it

Sot me datë 07.10.2015 Qendrën “Don Bosko” në Prishtinë e vizitoi Komandanti i KFOR-it Major General Guglielmo Luigi MIGLIETTA. Me këtë rast  Komandanti u takua me nxënësit dhe stafin e Q.
no comments

KONKURS

Qendra për Formim Profesional “Don Bosko” – Prishtinë shpall konkurs për pranimin e agjentëve të shitjes. Detyrat dhe përgjegjësitë e pozitës në fjalë: -Planifikon dhe realizon vizita të r
no comments

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se Qendra “Don Bosko”-Prishtinë ofron super ofertën për trajnime dhe çertifikim në këto trajnime: Edukatore, Përpunim i Ushqimit, Instalime Elektrike,
no comments

TAKIMI ME KLASAT E 1-RA DHE TË 2-TA

Sot u mbajt takimi me klasat e 1-ra dhe të 2-ta të SH.F.M.U. “Don Bosko” – Prishtinë. Fatosat e vegjël të shoqëruar nga prindërit në këtë ditë të rëndësishme, na sollën buzëqes
no comments

TAKIMI ME KLASAT E 6-TA DHE 7-TA

Sot u mbajt takimi me klasat e 6-ta dhe 7-ta. Sikurse në takimet e mëhershme me Gjimnazin dhe Liceun, kësaj radhe drejtori Don Izidor LLukiq, zv. Drejtori Don Tomë Mihaj dhe përgjegjësi i SH.F.M.U Don Pav
no comments

TAKIMI ME KLASAT E 11-TA DHE 12-TA

Si vazhdimësi e takimeve më nxënës, sot 02.09.2015 u mbajt takimi me nxënësit e klasave 11-ta dhe 12-ta të Gjimnazit dhe Liceut Elektroteknik “Don Bosko”, ku drejtori Don Izidor LLukiq dhe z