no comments

TAKIMI ME PRINDËRIT E NXËNËSVE TË CIKLIT TË ULËT

Në vazhdën e takimeve  me prindër për periudhën e parë të vitit shkollor 2019-2020, me datë 05/11/2019, ditë e martë, u mbajt takimi me prindërit e e nxënësve të ciklit të ulët të shkollës fi
no comments

NJOFTIM PËR TAKIM ME PRINDËR

Prindër të dashur, ju njoftojmë se takimet me prindër të nxënësve të ciklit fillor, shkollës së mesme të ulët si dhe shkollës së mesme të lartë do të mbahen si më poshtë: Të martën, më dat
no comments

TAKIMI ME PRINDËRIT E KLASËVE TË DHJETA

Sipas lajmërimit të publikuar më herët në faqen zyrtare të Qendrës Social- Edukative “Don Bosko” ku kemi informuar për takimet me prindër, ashtu edhe janë realizuar ato takime. Me datë 31/10/2019
no comments

TAKIMI ME PRINDËRIT E KLASAVE TË PARA

Me datë 30/10/2019, ditë e merkurë, ashtu siç edhe kemi lajmëruar paraprakisht, u mbajt takimi i parë me prindërit e nxënësve të klasave të para, me qëllim informimi për mbarëvajtjen e procesit m
no comments

KONKURS PËR MËSIMDHËNËS

      Qendra Social-Edukative «Don Bosko» – Prishtinë Shkolla e Mesme e Lartë SHPALL  KONKURS   Për një mësimdhënës/e të Lëndëve Profesionale, në  drejtimin Teknik i  Infor
no comments

KONKURS PËR MËSIMDHËNËS TË CIKLIT KLASOR

            Qendra Social-Edukative «Don Bosko» – Prishtinë Shkolla Fillore SHPALL  KONKURS   Për një mësimdhënës të:          *  Ciklit klasor Kandidati/ja
no comments

 SEMINARI DYDITOR PËR FORMIMIN E PROFESORËVE

Nën organizimin e QSE “Don Bosko” në Tiranë, me datat 26 dhe 27 tetor 2019, u mbajt seminari salezian i titulluar “Mësues në klasë, vëllezër në oborr”, që kishte për qëllim ndërgjegjësimin
no comments

KLASA 12-D FITUES TË TURNIRIT NË FUTBOLL TË VOGËL

Në mesin e shumë brohoritjeve të nxënësve tifozë të QSE “Don Bosko”, sot, u zhvillua finalja në futboll të vogël në mes të klasës 12-D dhe 11-D. Ishte kjo një lojë e cila me plot kuptimin e f
no comments

NJOFTIM PËR TAKIM ME PRINDËR TË KLASAVE TË 1-RA DHE 10-TA

Prindër të dashur, ju njoftojmë se takimet me prindër të klasave të 1-ra dhe të 10-ta do të mbahen si më poshtë: Të mërkurën, më datë 30 tetor 2019, në orën 17:00, mbahet takimi me prindër pë
no comments

NJOFTIM PËR PRINDËR

Të dashur prindër, Ju informojmë se stafi i QSE “Don Bosko” në Prishtinë, të premtën, datë 25/10/2019, do të udhëtojë drejt Tiranës për seminarin dyditor, në të cilin do të marrin pjesë edh