no comments

TAKIMI ME PRINDËR TË KLASAVE TË XI-ta & XII-ta

Sot u mbajt takimi me prindër të klasave të XI-ta dhe XII-ta. Takim ky i cili kishte për qëllim njoftimin e prindërve për mbarëvajtjen e procesit mësimor për këtë periudhë kohore. Fillimisht prind
no comments

TAKIMI ME PRINDËR TË KLASAVE TË X-TA

Sot u mbajt takimi me prindër të klasave të X-ta. Ishte ky takimi i parë pas fillimit të procesit mësimor i cili kishte për qëllim njoftimin e prindërve për mbarëvajtjen e procesit mësimor për kët
no comments

FITORE E THELLË E KB “DON BOSKO”

Sot KB “Don Bosko” luajti ndeshjen e parë si vendas në kuadër të ligës së dytë te IP Superligës së Kosovës. Kjo ndeshje u karakterizua si një lojë shumë e vështirë por edhe atraktive nga të
no comments

FORMOHET KLUBI I BASKETBOLLIT KB “DON BOSKO” – PRISHTINË

Duke respektuar misionin e QSE “Don Bosko” në punën me të rinjtë, QSE “Don Bosko” në Prishtinë ka formuar klubin e basketbollit KB “Don Bosko”. Klubi KB “Don Bosko” do të
no comments

ZGJEDHET KRYESIA E RE E NXËNËSVE TË QSE “DON BOSKO” – PRISHTINË

Dje në shkollën tonë u mbajtën zgjedhjet për kryesinë e re të nxënësve të QSE “Don Bosko”, e cila do ta përfaqësojë Qendrën tonë për dy vitet e ardhshme. Pas një votimi të fshehte dhe një
no comments

SHKODRA MIKPRITËSE E SEMINARISTËVE TË QENDRAVE “DON BOSKO”

Më datat 20 dhe 21 tetor të këtij viti, në organizim të  Qendrës Saleziane të Shkodrës, u mbajt një seminar me titullin  “Kushtet e mësimnxënies”, Në këtë seminar, pos pjesëmarrjes së mës
no comments

VIZITË E INSPEKTORIT DON ANGELO SANTORSOLA

Sot në Qendrën tonë, për vizitë njëditore, po qëndron Inspektori për Provincën e Jugut të Italisë, për Shqipërinë, Kosovën dhe Zyrihun, i shoqëruar nga Don Mimmo Madonna, Delegat Inspektorial p
no comments

NJOFTIM PËR PRINDËR

Të dashur prindër, Me qëllim të ngritjes profesionale, të premten me datë 20 tetor 2017, i tërë stafi i QSE “Don Bosko” në Prishtinë do të udhëtojë për trajnim dyditor në Shkodër. Për kët
no comments

SHËTITJA E NXËNËSVE TË SHKOLLËS FILLORE NË GËRMI

Në respekt të planit mësimor, dhe duke dashur të shfrytëzojmë motin e mirë të këtyre ditëve të Tetorit, shkolla  jonë fillore ka organizuar shëtitjet-piknik në parkun e Gërmisë për të gjithë
no comments

PREZANTIMI I GARËS “HACK DAY KOSOVA 2017”

Sot në qendrën tonë u bë prezantimi i garës “Hack Day Kosova 2017”, garë kjo e cila organizohet nga Universiteti për Biznes dhe Teknologji (UBT). Qëllimi i kësaj gare është gjetja e mund